Få BTM boldkanonen GRATIS med en Leasing/sponsor aftale med BTM

BTM Ball Training Machine lancerer nu, BTM v 3.3, til danske klubber gennem køb eller leasing aftaler. BTM boldkanonen er et uvurderligt redskab i udvikling af talenter og elite spillere, som bruges af kendte klubber og spillere verden over.

Ved køb eller leasing af BTM v 3.3, tilbyder BTM sponsorkontrakter til hel eller delvis finansiering BTM boldkanonen.

Køb

BTM boldkanonen v 3.3 koster 217.000 kr., men indtil 31.01.2014 tilbyder vi 20 % introduktions rabat, så prisen er 173.600. kr. og inkluderer levering garanti og service.

Leasing

Leasing aftalen løber fast over 2 år, med betaling af 25.000 kr. i depositum og 45.000 kr. i årlig leje og inkluderer levering og service i leasingperioden.

Ved både køb og leasing gives grundig introduktion i anvendelse af BTM fodboldkanonen, ligesom det giver adgang til vore årlige BTM camps og BTM øvelses web.

Sponsoraftale

BTM har sponsorer klar, som vil tegne sponsorater af BTM boldkanonen på mellem 15.000 og 45.000 årligt i 2 år, afhængig af aftalen. Klubben tilbydes herigennem en leasing aftale med BTM på BTM boldkanonen til mellem 30.000 og 0 kr. årligt, i en 2 års periode.

En af vore sponsorer er Mitre, som sponsorerer BTM boldkanonen som en del af en stærk boldaftale fra Mitre, der giver klubben dobbelt valuta for pengene.

Ekstra indtægter ved Events og udlejning

Ud over at være et professionelt redskab, er BTM boldkanonen også en ”sjov” maskine. Lav konkurrencer til kampe, klub- og byfester som: tag 10 skud fra kanonen, ram bedre end kanonen, ram en kegle med kanonen, og tjen penge til klubben med BTM boldkanonen.

Mange event bureauer, klubber, feriesteder, skoler osv. vil gerne leje BTM boldkanonen i kortere periode, til deres Events og arrangementer. Her kan vi formidle af udlejning BTM boldkanon, for interesserede klubber, hvilket også giver indtægter til klubben.

BTM Ball Training Machine

Med en BTM leasing/sponsor eller en BTM køb/sponsorkontrakt, får alle klubber råd til BTM Ball Training Machine som giver nye muligheder i træningen og øger effektiviteten, i den daglige træning og udvikling af klubbens spillere, til glæde for spillere og klubben.

Er i interesseret i at høre mere om køb, leasing og sponsoraftaler eller om næste demonstration af BTM fodboldkanonen så kontakt os på..

Frank Skov Kristensen
Tlf: 24 99 97 03
E-mail: events@balltrainingmachine.com

Karsten Simensen
Tlf: 24 99 97 95
E-mail: amedeo@balltrainingmachine.com

Se mere på www.facebook.com/BallTrainingMachine

eller

www.balltrainingmachine.com