Impressum

Udgiver

Ball Training Machine ApS
Kontaktperson: Karsten Simensen
Kummerowsvej 3
9400 Noerresundby

Forretningsdrivere:

Karsten Simensen, Karsten Siemensen, Holger Colding, John Robert Andersen, Karl Jensen, Simon Christensen

Mail:mail@balltrainingmachine.com
Tlf: +45 31 41 13 70 / +45 50 51 76 18

Ansvaret for denne side:

Karsten Simensen
Phone: +45 31 41 13 70 / +45 50 51 76 18

Legal

Alle oplysninger på vores hjemmeside er blevet grundigt undersøgt og kontrolleret. Vi bestræber os på at udvide denne information regelmæssigt og opdatere den. En garanti for fuldstændig nøjagtighed eller aktualitet kan gives ikke. Ydermere forbeholder Ball Training Machine ApS sig retten til at foretage ændringer eller tilføjelser af oplysningerne løbende.

Ball Training Machine ApS hæfter ikke for krav vedrørende denne hjemmeside. Det samme gælder for andre hjemmesider, der er omhandlet via hyperlink, eller for sider, der henviser til hjemmesiden Ball Training Machine ApS af hyperlink.

Alle rettigheder er forbeholdt Ball Training Machine ApS. Indhold og struktur samt på hjemmesiden tekst, billeder, grafik, filer osv. er omfattet af ophavsretten og andre love til beskyttelse af intellektuel ejendomsret. Deres offentliggørelse, modifikation, kommerciel brug eller brug på andre hjemmesider eller medier er ikke tilladt uden forudgående tilladelse fra Ball Training Machine ApS.

Privacy Note

Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og beskyttet med de nødvendige foranstaltninger beskyttes mod uautoriseret adgang. Men vi kan ikke tage ansvar for beskyttelse af data, der overføres af elektronisk / teknisk måde.